Wat is KiKa water?

KiKa water is eigenlijk een fles kraanwater. Met het belangrijke verschil dat de opbrengst van elke verkochte fles KiKa water naar Stichting Kinderen Kankervrij gaat. Hiermee wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan ons doel: 100% genezing, met optimale kwaliteit van leven. Jaarlijks krijgen bijna 600 kinderen in Nederland kanker. Gelukkig geneest op dit moment 81%.   
 
Verkoop jij ook KiKa water?

Maak een actiepagina aan!

Hoe werkt het?


  • Jouw bedrijf moet officieel geregistreerd zijn bij de KVK 
  • Maak een actiepagina aan via deze pagina
  • De KiKa flessen zijn gratis aan te vragen bij inschrijving met een maximum van 25 flessen
  • Op basis van het aantal KiKa flessen ontvang je ook gratis waterviltjes
  • Stort 1x per maand de afdracht op je actiepagina
  • Verkoopprijs van een fles KiKa water mag zelf bepaald worden. De adviesprijs ligt tussen de € 2,50 en € 5,00 
  • De minimale afdracht per fles is € 2,50

Wil je meer dan 25 KiKa flessen aanvragen? Stuur dan een e-mail naar kikawater@kika.nl

Veelgestelde vragen

Kan ik een factuur ontvangen n.a.v. mijn donatie?
Wil je graag een factuur ontvangen n.a.v. het overmaken van je watergeld? Geen probleem. Stuur hiervoor een mail naar kikawater@kika.nl en jij ontvangt de factuur van ons per mail.  
Moet ik voor de waterflessen betalen?
Nee, je krijgt de waterflessen van ons. De voorwaarde is wel dat je een actiepagina aanmaakt en dat je maandelijks het ‘watergeld’ op je actiepagina overmaakt.  
Waarvoor zijn de waterviltjes?
Je kan de waterfles op een waterviltje op tafel zetten. De gasten kunnen de QR-code op het viltje scannen en lezen wat er met hun donatie gebeurt.  
Is er naast de waterviltjes nog ander promotiemateriaal beschikbaar?
Op dit moment is er geen ander promotiemateriaal beschikbaar. Wellicht in de toekomst, uiteraard word je daar dan over geïnformeerd.  
Waarom betaal ik transactiekosten als ik mijn watergeld overmaak?
Alle banken in Nederland rekenen hoge transactiekosten per sponsoring. Dit betekent dat van alle transacties ongeacht de hoogte een vast bedrag in rekening wordt gebracht. Bij een automatische incasso en betaling via creditcard betaal je 0,50 cent administratiekosten. Bij iDeal is dat 0,35 cent. Helaas worden deze kosten niet door de bank gesponsord. Ons doel is om uiteindelijk zoveel mogelijk geld op te halen voor KiKa. In het verleden gingen deze transactiekosten van een sponsoring af. Omdat er nu transactiekosten worden gerekend betekent dit dat het uiteindelijk ten goede komt aan het doel. Wij hopen dat je begrip hebt voor onze keuze om de administratiekosten los te zien van de sponsoring.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Bekijk alle FAQ's

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen