Jouw actie maakt het verschil 

Zet je in voor zieke kinderen

Jaarlijks krijgen bijna 600 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment overleeft 81% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Ons doel is om dit percentage te verhogen naar 100%. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker. Daarvoor is veel geld nodig. Jij kan helpen door een inzamelingsactie te starten. Dat is heel eenvoudig.

Start een actie die bij jou past!

Ga jij koekjes bakken, hardlopen of toch iets anders?

Elke euro die jij ophaalt telt!

of je nu 5 euro of 500 euro ophaalt!

Stap 1

Maak een account aan

Stap 2

Maak je actie aan

Stap 3

Zamel geld in

Wat voor soort acties kun je doen

Ben jij een ster in bakken? Verkoop dan je koekjes voor het goede doel. Ga met vrienden een week echt die 10.000 stappen per dag doen en laat jullie voor iedere stap sponsoren. Ben je jarig of vier je een jubileum? Vraag om sponsoring van je actie in plaats van cadeaus. De mogelijkheden zijn eindeloos.
 

Samen of alleen

Je kunt natuurlijk alleen in actie komen, dan ben jij de enige deelnemer op jouw actiepagina. Maar je kunt ook met vrienden, familie, collega’s in actie komen. Jullie hebben dan één actiepagina waar meerdere deelnemers bij horen. Zo kun je elkaar uitdagen: wie haalt het meeste geld op?
 

Is er een minimaal bedrag om mee te doen?

Iedereen mag meedoen, ook als je verwacht dat je niet zoveel geld kunt ophalen. Wij zijn blij met iedere euro en wie weet verras jij jezelf nog met hoeveel je op kunt halen.
 

Een actie starten

Verzin een actie, zoek een leuke foto en binnen 5 minuten heb jij jouw eigen actiepagina.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen