Belangrijke dataSave the date!

De KiKaRoW Openwater Challenge organiseert uiteraard ook meerdere bijeenkomsten en informatieavonden voorafgaand aan de challenge. Deze vinden plaats op:
  • 22 en 28 februari zijn er om 20:00 informatieavonden, deze avonden zullen via Teams gehost worden. Aanmelden kan via challenge2024@kikarow.nl 
  • Eind maart/begin april (nntb) is er een bijeenkomst in het Prinses Maxima Centrum, hier zal verder uitleg gegeven worden waar het geld aan besteed zal worden. Alle roeiers en betrokkenen worden hiervoor uitgenodigd. 
  • 1 mei beslist de organisatie of het evenement doorgaat, op basis van het aantal inschrijvingen.
  • 4 mei is de inhoudelijke kick-off meeting met de teamcaptains en alle betrokkenen. Het draaiboek wordt in detail doorgenomen gedurende een Teams meeting.
  • 5 juni organiseert KikaRoW een Teams-meeting om te besluiten of het veilig genoeg is om vanuit Wijk aan Zee te vertrekken. Zo niet, kan er eventueel afgeweken worden naar een alternatieve startlocatie. Mits deze locatie wel veilig genoeg is om te starten. Uitwijken naar een ander weekend is geen optie, in verband met conflicterende evenementen.
  • 7 juni Het is eindelijk zover! Vlak voor het vertrek van het traject wordt er nog een laatste veiligsheidscheck uitgevoerd en als alles in orde is gaat de KiKaRoW Openwater Challenge van start!

Doe jij mee met de KiKaRoW? Aanmelden kan via challenge2024@kikarow.nl 

Bekijk onze vorige challenge!

Op 13 april  2019 is KiKaRoW begonnen aan een roeitocht van 1.400 kilometer door Nederland, het “Rondje NL.” Vanaf dat moment ging de tocht in veertien weekenden van roeivereniging naar roeivereniging. Het bijzondere van deze tocht is dat de boot mede bemand werd door ex-kinderkankerpatiënten, de KiKa roeiers, en/of hun familie vrienden, de buddy’s.

Bekijk onze vorige challenge!

Op 13 april  2019 is KiKaRoW begonnen aan een roeitocht van 1.400 kilometer door Nederland, het “Rondje NL.” Vanaf dat moment ging de tocht in veertien weekenden van roeivereniging naar roeivereniging. Het bijzondere van deze tocht is dat de boot mede bemand werd door ex-kinderkankerpatiënten, KiKa roeiers, en/of hun familie vrienden, de buddy’s.

Veelgestelde vragen

Wat is KiKaRoW?
Op 7, 8 en 9 juni gaan tien coastal rowing boten vanuit Wijk aan zee, via Den Helder, naar Harderwijk roeien. Onderweg zijn er ongeveer 18 wisselpunten zodat een andere ploeg jouw ploeg kan overnemen. Er wordt geroeid in ploegen, we streven ernaar drie ploegen voor één boot te hebben. Met jouw deelname steun je onderzoek naar KinderKanker, door sponsorgeld op te halen. 
Voor wie is KiKaRoW?
KiKaRoW is voor iedereen die zich in wil zetten voor KiKa en roeien leuk vindt! Belangrijk is wel dat je een goede basisconditie hebt. 
Zijn er tips voor het ophalen van sponsorgeld?
Natuurlijk! We hebben alvast een aantal leuke ideeën en tips op een rijtje gezet. Klik hier om ze te bekijken. Daarnaast adviseren we je om je actie bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht te brengen. Wees creatief, voordat je het weet staat er een mooi bedrag op jouw teller!

Staat jouw vraag er niet tussen?

Bekijk alle FAQ's

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen