Sluit je als bedrijf aan bij een KiKa evenement

Teambuilding


Gezonde medewerkers


Fantastisch MVO beleid

Exposure

Dam tot Damloop voor KiKa


De Dam tot Damloop is een jaarlijks terugkerende hardloopwedstrijd op de een na laatste zondag van september, georganiseerd door Le Champion. Het parcours is 10 mijl lang en loopt van de Prins Hendrikkade in Amsterdam naar de Peperstraat in Zaandam. Jaarlijks zijn er lopers die voor KiKa lopen. Doe jij ook mee met jouw bedrijf als team voor KiKa?


Dam tot Damloop voor KiKa

Run for KiKa


Beleef een fantastische en sportieve dag samen met al jouw collega's en maak samen een verschil voor kinderen met kanker. Iedereen loopt de afstand die bij hem past: 5 km of 10 km. Ook de allerkleinsten kunnen meedoen met de KidsRun! Op jullie bedrijvensponsorpagina kan iedereen doneren. Zien wij jullie bedrijventeam aan de start?

Run for KiKa

Ride for KiKa


Het wielerfeest voor iedereen! Fiets één of drie dagen door de mooiste gebieden van Nederland. Kies een route van 90, 120 of 150 kilometer en laat je onderweg in de watten leggen. Vorm samen met collega’s een team en meld je aan!


Ride for KiKa

Giro di KiKa


Giro di KiKa koppelt de sfeer en route van de Giro d’Italia aan een prachtig doel: de strijd tegen kinderkanker.

Rijd met collega's deze sensationele wielerronde mee door Italië, een land met grote liefde voor de wielersport. We zijn zes dagen onderweg en rijden dagelijks een nieuwe etappe met een nieuw startpunt. Meld je snel aan en beleef de onvergetelijke en uitdagende etappes in de Dolomieten en rondom de Stelvio.

Giro di KiKa

KiKathlon


Een sportieve dag met collega's voor kinderen met kanker
KiKathlon is 1/8 deel van een triathlon. Je kunt kiezen uit 500 meter zwemmen, 20 km fietsen of 5 km hardlopen in teamverband (2 of 3 personen) of collega's kunnen alle onderdelen alleen doen.


KiKathlon

Schaats voor KiKa


Schaats voor KiKa is de ultieme schaatsbeleving! Op de schaatsen met collega's op de Weissensee. Een uniek, sportief evenement. Maak op de schaats het verschil voor kinderen met kanker. Geniet van de prachtige Weissensee en schaats de Alternatieve Elfstedentocht voor KiKa. Iedereen schaatst de afstand die bij hem past. Een medaille van KiKa krijg je sowieso. Gaan jullie met ons mee? Schrijf je snel in!


Schaats voor KiKa

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen