Kom in actie als bedrijf!

Wil je met jouw bedrijf bijdragen aan onderzoek naar kinderkanker? Dat kan. Als bedrijf kan je KiKa op vele manieren steunen.


Schrijf je met een team van collega’s in voor één van onze events, organiseer een leuke actie of steun KiKa met jouw dienst of product. Niet alleen een mooie maatschappelijke bijdrage maar ook een leuke manier om actief met je collega’s aan de slag te gaan. En (nóg) meer betrokkenheid binnen jouw organisatie te creëren!

Kom in actie   

Organiseer een eigen actie

Iedereen kan KiKa steunen. Of het nou om een kleinschalig initiatief gaat of om een grote (landelijke) samenwerking, alles is mogelijk! Veel bedrijven gingen je al voor. Zo organiseerde Sogetti een Bingo en werd er bij Canon op het hoofdkantoor een Bakesale gehouden. Maar ook een pubquiz of het organiseren van een golftoernooi voor businessclub leden is mogelijk. Alle kleine en grote acties om geld op te halen voor KiKa zijn welkom. Doe vooral iets wat bij jullie als bedrijf past en wees lekker creatief.

Heb jij een leuk idee waarmee jouw bedrijf in actie kan komen? Neem dan contact op via actie@kika.nl. Wij denken graag met je mee.

Neem contact op

Sluit je aan bij één van de KiKa evenementen

Ga samen met je collega’s de uitdaging aan en sluit je aan bij één van de KiKa evenementen. Op deze manier maken jullie samen het verschil voor kinderen met kanker. Wij bieden bedrijventeams de optie om het inschrijfgeld heel gemakkelijk per factuur achteraf te betalen. Zo maak je als werkgever het verschil en motiveer je je medewerkers nog makkelijker om gezamenlijk te gaan sporten. Kom met je bedrijf in actie en ren, zwem of fiets samen met jouw collega's kinderkanker de wereld uit!

We zijn altijd opzoek naar enthousiaste vrijwilligers voor onze events. Kom samen met je collega’s een handje helpen!

De KiKa evenementen      Meld je aan als vrijwilliger

Samen een succesvol evenement neerzetten?

Voor onze events zijn we altijd op zoek naar (hoofd)sponsors. Een verfrissend flesje water, een mooie medaille bij de finish, een lekker stuk fruit vóór de start of LED-schermen langs de route, wij zijn overal mee geholpen. Uiteraard met jouw logo op onze uitingen.

Meer weten over de mogelijkheden? Mail dan naar info@kika.nl

Schenk gebruikte mobiele telefoons, lege cartridges of laptops

Gooi oude laptops, PC’s, mobiele telefoons en lege toners of cartridges van je bedrijf niet weg maar lever ze in voor KiKa. Er zijn verschillende partijen die deze producten recyclen. Van de restwaarde ontvangt KiKa mooie donaties. Een win-win situatie! Als bedrijf kom je op een makkelijke en duurzame manier van je oude spullen af en je steunt KiKa. Onderstaande partijen zamelen in voor KiKa. Klik op één van de logo's om naar de website te gaan.

Doneer (een deel) van jouw product of dienst

Dagelijks een goed gevoel door KiKa te steunen? Schenk dan een percentage van je omzet of verkoop aan KiKa. Veel bedrijven steunen ons jaarlijks op deze manier. Zo viert Quantore in 2020 het 100 jarig bestaan door een deel van de verkoop van het kopieerpapier te doneren aan KiKa en verkoopt Belarto al jaren kerstkaarten waarvan een percentage naar KiKa gaat. Dit leverde in 2019 € 10.202,54 op. Kleine moeite met een groot effect! Is jouw bedrijf de volgende die in actie komt voor KiKa?
 
Wil je meer weten over hoe jouw bedrijf in actie kan komen of KiKa kan steunen? Neem voor meer informatie over zakelijke samenwerkingen vrijblijvend contact op met ons op via info@kika.nl. Wij denken graag met je mee. 

Geld doneren als bedrijf

Uiteraard kun je KiKa ook met een financiële bijdrage steunen. Dit kan via een doorlopend donateurschap of een (eenmalige) schenking. Stuur voor meer informatie een e-mail naar info@kika.nl. Het is mogelijk om een factuur te ontvangen van je donatie.

Donaties aan KiKa zijn voor bedrijven fiscaal aftrekbaar. KiKa is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Hierdoor kan je donaties van de winst aftrekken. Jouw belastingadviseur of accountant kan je hier meer over vertellen. Het rekeningnummer van KiKa is: NL 89 INGB 000 000 8118, t.n.v. Stichting Kinderen Kankervrij.

Doneren

Heb je vragen? Bekijk hier de veel gestelde vragen of neem voor meer informatie over zakelijke samenwerkingen vrijblijvend contact op met info@kika.nl of bel 020-3458535. Wij denken graag met je mee.  

Waar gaat je steun naartoe?

Onderzoek naar genezing van kinderkanker

Verbetering van de kwaliteit van de behandeling

Ondersteuning Prinses Máxima Centrum

Vermindering van bijwerkingen na de behandeling

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen