Veelgestelde vragen Bakken voor KiKa  

Vind hier het antwoord op jouw vraag. Niet gevonden wat je zocht? 

Mail naar bakkenvoorkika@kika.nl of bel 020-3458535
en we helpen je graag!

Bakken voor KiKa 2020

Waarom wordt de Bakken voor KiKa actie toch afgerond?
Door het Corona Virus hebben we de bakactie tijdelijk stil moeten leggen. Het idee was om deze weer te herstarten zodra de kinderopvang weer open zou gaan, maar omdat wij ons realiseren dat het opstarten van de opvang veel vraagt van de pedagogisch medewerkers hebben we toch besloten de actie voor dit jaar af te ronden.
Mag ik mijn bakactie nog afmaken?
Ja dat mag! Jouw persoonlijke actiepagina en het promotiemateriaal blijft beschikbaar. Het is hierbij wel belangrijk dat de richtlijnen van het RIVM goed worden nageleefd als je toch van plan bent door te gaan met de actie.
Ik wil mijn bakactie afronden. Wat moet ik doen?
Stuur ons een mail naar bakkenvoorkika@kika.nl zodat wij weten dat we je actie kunnen afronden. Mochten jullie al in actie zijn gekomen en halverwege gestopt zijn dan verdienen alle bakkers natuurlijk wel een bedankje! We sturen jullie dan een heel mooi bedankcertificaat toe.
Waar kan ik de spullen naar retourneren?
Zodra je helemaal klaar bent met bakken ontvangen we de vlaggen en collectebussen die je hebt geleend graag retour. Deze kun je kosteloos retourneren naar onderstaand antwoordnummer.

Stichting Kinderen Kankervrij
Antwoordnummer 98178
1000 VA Amsterdam
Tot wanneer blijft mijn actiepagina live staan?
Je actiepagina kan in principe zo lang live blijven staan als jij wil. Om wel een goed overzicht te houden van de acties zullen wij op een gegeven moment wel actief vragen of de actie nog loopt of afgerond kan worden. Mocht je zelf al hebben besloten dat je de actie wil afronden mail dan naar bakkenvoorkika@kika.nl.

Bakken voor KiKa algemeen

Wat is Bakken voor KiKa?
Bakken voor KiKa is een initiatief van Marleen Gerdes, zelf al 15 jaar werkzaam in de kinderopvang en oprichtster van de Peuterleidster Community. Twee jaar geleden kwam zij met het idee om alle kinderopvangorganisaties in Nederland op te roepen om een maand lang in actie te komen door lekkere en gezonde dingen te bakken. Deze baksels kunnen dan geproefd en gekocht worden door ouders, opa’s en oma’s om zo KiKa te steunen.
 
In twee jaar tijd heeft deze actie al ruim €150.000,- opgebracht. Dat smaakt natuurlijk naar meer. Daarom gaan we volgend jaar in maart, voor het derde jaar op rij, Bakken voor KiKa!
 
Dus ben jij werkzaam op een peuterspeelzaal, (medische) kinderopvang, BSO of als gastouder actief? Ga dan in 2021 (weer) met jouw kids aan de slag en bak mee voor KiKa! Naast allerlei online tips sturen wij je ook een speciaal themapakket toe zodat je pedagogisch en leerzaam aan de slag kan met de kinderen.
 
Neem ‘Bakken voor KiKa’ op in je (thema) jaarplanning voor het schooljaar 2020/2021 en meld je via deze link aan zodat we je op de hoogte kunnen houden van de actie.
Voor welke leeftijd is de actie geschikt?
Bakken voor KiKa is geschikt voor alle kinderen tussen de 2 en 12 jaar. De afgelopen jaren was het themapakket vooral gericht op kinderen tussen de 2 & 4 jaar, maar voor 2021 hopen we dit verder uit te breiden naar andere leeftijden.
Hoe kan ik me inschrijven voor Bakken voor KiKa 2021?
De inschrijvingen voor 2021 zijn nog niet geopend, maar via deze link kan je je gegevens achter laten zodat wij je op de hoogte houden zodra de inschrijvingen geopend zijn en vanaf welk moment de themapakketten weer beschikbaar zijn.
Wanneer start de actie Bakken voor KiKa?
Maart is bekroond tot de nationale bakmaand voor KiKa. Gedurende die maand komen vele kinderopvangorganisaties in actie. Natuurlijk is iedereen vrij om ook al eerder met de actie te starten. Dat kan zodra de themapakketten binnen zijn. Hiervan houden we je op de hoogte als je je via deze link inschrijft.
Welke materialen ontvang ik voor de actie?
Vanuit KiKa ontvang je een educatief themapakket en je kan extra promotiematerialen aanvragen zoals een vlag of een collectebus.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen