Tips & Ideeën

Weet je nog niet precies wat je wilt doen? Op deze pagina vind je ideeën voor acties

De rommelmarkt

Iedereen heeft wel spullen thuis die niet meer worden gebruikt. Jij vast ook! Misschien kun je er iemand anders heel blij mee maken én je kunt er veel geld mee ophalen voor KiKa. Twee vliegen in één klap!


De keuken in!

Hou jij ook zo van bakken? Zet je koksmuts op en bak bijvoorbeeld taarten, cupcakes of brownies. Ga aan de slag in de keuken en maak voor familie, vrienden en iedereen die wil de lekkerste hapjes en gebakjes. Tegen sponsoring mag natuurlijk iedereen ze proeven!

Lege flessen

Ga zoveel mogelijk lege flessen inzamelen en lever deze in. Het statiegeld doneer je aan KiKa. Vraag of iedereen wil helpen om lege flessen te verzamelen.
Verjaardag

Geef je een feestje voor je verjaardag? Laat je familie en vrienden weten dat je dit jaar in plaats van een cadeau een sponsoring wil ontvangen voor je actie voor KiKa. Richt een mooi hoekje in met een zelfgemaakte KiKa donatiedoos om alles in te verzamelen.

Een etentje bij jou thuis

Maak het eenvoudig én leuk! Organiseer een gezellig etentje bij jou thuis. Jouw huis is het restaurant en je kunt iedereen uitnodigen. Wel vragen of het mag natuurlijk. Vraag de gasten voor een donatie aan KiKa. En tover zelf met wat hulp iets lekkers op tafel. Misschien wel poffertjes uit de magnetron. Alles kan.

Aan de slag

Ben je al klaar om aan de slag te gaan en een KiKa Superheld te worden? Net als Bas en Tim?

Twijfel je nog over een idee? Mail naar actie@kika.nl of bel naar 020-3458535. We helpen je graag!