Aan de slag in Sinterklaastijd!

Hieronder vind je de leukste (coronaproof) inspiratie en tips van KiKa.

 

Beregoede surprise

Ken je iemand die helemaal weg is van de KiKabeer? Maak hem dan als Sintsurprise. Voor jezelf. Of tegen betaling voor een ander. De opbrengst gaat natuurlijk naar KiKa! Download hieronder de uitleg. Vergeet je niet om jouw actie met ons te delen onder de hashtag #kikabeer?!

Aan de slag

Gedichtenservice

Ben je misschien meer een dichter dan een knutselaar? Zet dan al je creatieve ideeën tegen betaling op papier. Zo help je anderen uit de schrijfstress. En help je KiKa  aan een mooie donatie! We hebben wat ideetjes voor je op papier gezet. Laat je inspireren en ga aan de slag.

Gedichten

Schoencadeaus

'Oh kom er eens kijken, wat er in onze webshop zit.' Hier koop je de enige echte KiKa voetbal, een stickerboek of één van de vele andere producten. Verschillende items groot en klein. Sommige passen zelfs in je schoen!


KiKa Webshop


Heerlijk spelavondje is gekomen

Speciaal voor 5 december presenteren wij het KiKa-pakjesavond-dobbelspel! Zorg jij ervoor dat je met een leuk presentje naar huis toe gaat?Spelregels

Voor de smulbeertjes

Wist je dat je KiKa steunt door online een chocoletter te kopen via de organisatie “Chocolade voor het Goede Doel”? Van elke verkochte chocoladeletter gaat er één euro naar KiKa. Chocolade voor KiKa

Bedenk een Sintshow

Studeer met je vriendjes, broer of zus een supergaaf optreden in. Er is genoeg leuks te bedenken. Denk aan de leukste Sinterklaashits, pietenacrobatiek en verhalen. Zet je hoge hoed klaar. Zo kan je publiek geld geven voor jouw optreden en kun jij KiKa steunen.

Kom in actie

Pepernoten, pepernoten!

Sinterklaas….wie kent ‘m niet? Bak zelf de heerlijkste pepernoten en verkoop ze voor KiKa.

Maak een pagina aan op actievoorkika.nl en vraag daar iedereen om jouw pepernoten te kopen. We hebben een superlekker pepernoten recept voor je. Dat wordt smullen en verkopen!
 
Pepernoten recept


Gooi wat in mijn KiKa schoentje

Oh wat spannend. Tijd om je schoen te zetten! Hoe leuk is het, om naast een wortel en een verlanglijstje, KiKa veters in je schoen te rijgen. Zo weet Sinterklaas dat je KiKa steunt!


 

KiKa webshop

Verkoop je (toch niet zo leuke) Sintcadeau

Een gegeven paard van Sinterklaas moet je natuurlijk nooit in de bek kijken. Toch kan het gebeuren dat die oude man niet goed naar je verlanglijstje heeft gekeken. Wil je van je cadeau af? Verkoop dit cadeau dan op Marktplaats en geef de opbrengst aan KiKa.


Start de verkoop


Sinterklaas vieren en KiKa steunen! Kom in actie


Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen