HOE WERKT HET


HOE WERKT HET?

 • Loop de Nijmeegse Vierdaagse voor KiKa
 • Samen met een team of individueel
 • Regel zelf een startbewijs
 • Maak hier je sponsorpagina aan
 • Haal minimaal € 150,- sponsorgeld voor KiKa
 • En ontvang een KiKa wandelshirt!


 • JA IK DOE MEE!

  PRAKTISCHE INFORMATIE

  Schrijf ik me via KiKa in voor de Nijmeegse Vierdaagse?
  Nee, de inschrijving en het startbewijs regel je zelf via www.4daagse.nl. Daarna maak je bij ons een actiepagina aan en kun je geld ophalen voor de belangrijke onderzoeken naar kinderkanker.  
  Hoeveel sponsorgeld moet ik ophalen?
  Wij zijn met alle bedragen ontzettend blij! Haal jij € 150,- of meer op? Dan ontvang je een mooi KiKa wandelshirt. Zo val je lekker op en ziet iedereen dat jij de Vierdaagse wandelt voor KiKa!
  Zijn er tips voor het ophalen van sponsorgeld?
  We hebben alvast een aantal leuke ideen en tips op een rijtje gezet. Klik hier om ze te bekijken. Daarnaast adviseren we je om je actie bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht te brengen. Wees creatief, voordat je het weet staat er €150,- op je teller en zijn jouw KiKa shirts in de pocket!
  Tot wanneer kan ik een actiepagina aanmaken?
  Een actiepagina aanmaken kan zelfs nog als je al begonnen bent met de Vierdaagse! Na de Vierdaagse zullen wij de inschrijving sluiten.
  Wat zijn de voorwaarden?
  Maak jij een actiepagina aan om geld op te halen voor de Nijmeegse Vierdaagse 2022? Dan ga je akkoord met deze voorwaarden.
  Ik heb € 150,- op mijn teller, wanneer krijg ik mijn shirt?
  Super dat je zo'n prachtig bedrag hebt opgehaald! Je ontvangt van ons een e-mail met instructies over het ophalen van jouw wandelshirts. Dit kan op de eerste dag van de Vierdaagse bij ons in de KiKa tent.

  Staat jouw vraag er niet tussen?

  Bekijk alle FAQ's


  Cookievoorkeuren

  Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

  Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

  Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen