Knutsel jij ook een lichtje voor kinderen met kanker?

15 februari is het Wereld Kinderkanker Dag. Een dag waarop we extra stilstaan bij kinderen met kanker. Stilstaan bij kinderen die op dit moment worden behandeld of behandeld zijn tegen kinderkanker, maar ook bij kinderen die deze wereld te vroeg hebben verlaten. Voor ál deze kinderen en hun families willen we de wereld iets lichter maken. Knutsel jij ook mee om zoveel mogelijk lichtjes laten te branden?


Knutsel een lichtje

Maak het verschil en kom in actie. Knutsel thuis mooie lichtjes en start de verkoop aan vrienden, familie of op school.Lees meer

 

Lichtjes Workshop

Op zaterdag 15 februari kun je bij GroenRijk lichtjes knutselen voor KiKa. Leuk voor jong en oud! Knutsel jij mee? Klik op de button voor de verschillende locaties.

Lees meer


Knutsel voor KiKa

Door een lichtje te knutselen voor KiKa steun je wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker om de genezingskans van 75% te verhogen naar 95%.Kom in actie

Lana en Rosanne knutselen  voor KiKa, zij weten hoe het is om ziek te zijn

Rosanne geeft een lichtje door


Rosanne heeft zelf lymfeklierkanker gehad en is daarna gestart met een actie voor KiKa. Ze geeft letterlijk een lichtje door. Dit vonden wij zo’n mooi initiatief, dat we vanuit KiKa iedereen op willen roepen om ook lichtjes door te geven.

Lees meer

Later als ik groot ben...


Lana heeft mokken en lichtjes gemaakt voor KiKa met de tekst... Later als ik groot ben. Dit omdat dat niet voor iedereen vanzelfsprekend is. 25 januari was zij klaar met haar behandeling voor leukemie. Ze wil graag iets terug doen. Het doel was om € 2.501, 18 op te halen, de datum van haar eerste chemo, en dat is gelukt!

Lees meer

Heb je vragen? Kijk of je vraag hiertussen staat. Mail ons actie@kika.nl of bel 020-3458535. 

We helpen graag!


Aftellen naar Wereld Kinderkanker Dag