Bakken voor KiKa inspiratie!

Dit jaar gaan we Bakken voor KiKa in de breedste zin van het woord, want in actie komen voor KiKa kan op heel veel manieren! Op deze pagina kun je inspiratie opdoen voor jouw Bakactie voor KiKa!
 

Bak met jouw kinderopvang organisatie voor KiKa

Maak een actiepagina aan


Ontvang een themapakket

Bak ook vanuit huis!

Aan de knutsel!

Creatief influencer Karin Luttenberg omarmt Bakken voor KiKa en deelt op haar Instragram account @paper_fuel creatieve inspiratie. Daarnaast heeft zij speciaal voor Bakken voor KiKa een Doodle workshop ontwikkeld. In een aantal simpele stappen legt Karin uit hoe je een A4 papier omtovert tot een superleuk zakje voor de zelfgebakken koekjes! Download de workshop via de knop hieronder en neem vooral een kijkje op de Instagram van @paper_fuel voor nog meer inspiratie!

Download
Doodle Workshop PDF


Themapakket

Doe mee met Bakken voor KiKa en ontvang het unieke themapakket. Het pakket zit boordevol inspiratie, leuke opdrachten en informatie over KiKa. Het themapakket is geschikt voor kinderen van 2 tot ongeveer 4 jaar oud. Nadat je een actie hebt aangemaakt kun je kosteloos het themapakket aanvragen.


Start een actie!      

edding & de Rolf groep

Naast het bakken van lekkernijen kan je ook creatief in actie komen voor KiKa. Dit jaar worden de themapakketten aangevuld met een setje van twee porseleinstiften van edding. Hiermee kun je samen met de kinderen leuke borden, mokken en ander porselein versieren en afbakken. Wil je groots aan de slag met nog meer kleuren? Dan kun je in de webshop van de Rolf groep verschillende setjes porseleinstiften van edding bijbestellen. Van iedere verkochte bestelling wordt er ook nog eens €1,- aan KiKa gedoneerd!

Webshop de Rolf groep

Creatieve inspiratie

Al jaren zorgt Peuterleidsters met de Facebookgroep ‘Koekie monsters bakken voor KiKa’ voor creatieve inspiratie. Deelnemers van Bakken voor KiKa kunnen zich aanmelden en direct tips en ideeën met elkaar delen. Ook heeft  DoenKids dit jaar weer een ontzettend leuk activiteitenpakket ontwikkeld, deze kun je hier downloaden. Met deze leuke activiteiten kun je op allerlei creatieve manieren met de allerkleinsten in actie komen!

DoenKids activiteitenpakket 

Ga naar Koekiemonsters bakken voor KiKa

Start een inzamelingsactie

Naast het maken en verkopen van heerlijke baksels of prachtige knutselcreaties kunnen jullie ook een (online) inzamelingsactie starten. Wie zamelt de meeste statiegeldflessen in voor KiKa? Of wie kan wel wat speelgoed missen? Organiseer een (online) markt om het speelgoed te verkopen! Ook hiervoor kun je een actiepagina aanmaken. Klik op de knop hieronder en ga meteen aan de slag!
        
Start een actie!

Downloads

Ter ondersteuning van jullie Bakken voor KiKa actie hebben we ook een aantal leuke downloads die jullie kunnen gebruiken rondom de actie. Zoals bijvoorbeeld een actieposter, wikkel voor een collectebus en een klei-kaart. Zo wordt geld inzamelen voor KiKa nog makkelijker en leuker!
        
Ga naar downloads

Heb je vragen? Bekijk hier de veelgestelde vragen, mail ons via bakkenvoorkika@kika.nl
of bel 020-3458535. We denken graag met je mee!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen