Downloads Lege flessenactie

Bekijk onze downloads. Ga er meteen mee aan de slag. Dan wordt het lege flessen en geld inzamelen nóg makkelijker en leuker!

KiKa actielogo

We hebben twee soorten actielogo's; een rond en een vierkant logo. Dit kunnen jullie gebruiken op alle uitingen. Op deze manier is het duidelijk dat jullie in actie komen voor KiKa.

Download het KiKa actielogo

Stappenplan

Speciaal voor jou hebben we een stappenplan om je te helpen zoveel mogelijk sponsorgeld in te zamelen.  Maak eerst je actiepagina aan en bekijk de tips in het stappenplan.

Download  het stappenplan

A4 Poster Alle lege flessen verzamelen

Print deze poster uit en plak hem bij het inzamelpunt van de lege flessen.  Zo weet iedereen waar de lege flessen kunnen worden ingeleverd.

Download de inlever poster  

A4 Actieposter voor in supermarkt

Print deze actieposter uit en vraag of deze in een supermarkt in de buurt mag worden opgehangen.  Inspireer zo nog meer mensen die de actie steunen.

Download de supermarkt poster  

A4 Actieposter

Print de actieposter uit, vul hem in en houd op de thermometer bij hoeveel procent er van het streefbedrag al is ingezameld. Hang de poster op een zichbare plek op. Leuk voor jullie als actievoerders zelf en voor sponsoren. Er is een ik versie en wij versie.

Download de A4 actieposter

Flyer

Gebruik deze flyer om jouw buren en familie te laten weten wanneer jij langskomt om de lege flessen op te halen. Dan kunnen anderen alvast helpen met lege flessen sparen.


Download de flyer  

Ga goed van start met al onze tips, en deze downloads 


Heb je vragen? Kijk of je vraag hiertussen staat. Mail ons  via actie@kika.nl of bel: 020-3458535.


Wil je al starten? Maak meteen je actiepagina aan.