Bakken voor KiKa downloads!

Bekijk onze downloads en ga meteen creatief aan de slag.
Zo wordt geld inzamelen nóg makkelijker en leuker!

KiKa actielogo

We hebben twee soorten actielogo's; een rond en een vierkant logo. Deze logo's kunnen jullie gebruiken op alle uitingen. Op deze manier is het duidelijk dat jullie in actie komen voor KiKa.


Download het KiKa actielogo

Activiteitenpakket

Van Delfts blauwe tegeltjes maken en het pimpen van je pollepel tot de heerlijkste én gezonde recepten. Je vindt het allemaal in het activiteitenpakket wat DoenKids speciaal voor ons heeft ontwikkeld. 

Download het activiteitenpakket

Klei-kaart

Lekker kleien met de kids. Print de klei kaart uit. Lamineer deze en gebruik hem als placemat. De kinderen kunnen de kleikaart invullen en inkleuren met klei. We zijn benieuwd welke creaties dit allemaal worden.

Download de klei-kaart

Inzamelingspot

Tover een lege pot of blik om tot inzamelingspot. Download de wikkel (beschikbaar in twee formaten) en plak deze bijvoorbeeld op een lege pindakaaspot. Het ingezamelde geld kun je storten op de actiepagina.

Download wikkel

Stappenplan

Speciaal voor jou hebben we een stappenplan om je te helpen zoveel mogelijk sponsorgeld in te zamelen.
Download  het stappenplan

A4 Actieposter

Print de actieposter uit, vul hem in en houd op de thermometer bij hoeveel procent er van het streefbedrag al is ingezameld. Hang de poster op een zichbare plek op. Leuk voor jullie als actievoerders zelf en voor sponsoren. 

Download de A4 actieposter

Heb je vragen? Bekijk hier de veelgestelde vragen, mail ons via bakkenvoorkika@kika.nl

of bel 020-3458535. We denken graag met je mee!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen