Bak met jouw kinderopvang organisatie voor KiKa

Maak een actiepagina aan

Ontvang een themapakket

Bak ook vanuit huis!

Bakken voor KiKa 2021

Maart = bakmaand! Ook dit jaar gaan we ‘gewoon’ weer bakken voor KiKa. Alle kinderen in Nederland kunnen meedoen! Voor velen zal de actie er anders uitzien dan de voorgaande jaren. Dit heeft alles met het coronavirus en de geldende hygiëne voorschriften te maken. Toch hebben wij super veel zin om weer samen te bakken. Jullie ook?

Creatief bakken  
Bakken voor KiKa kan overal op veel manieren. Naast het bakken van heerlijke koekjes, taarten of andere lekkernijen, kan er ook volop worden geknutseld of een inzamelingsactie worden gestart. Om jullie op creatief gebied een handje te helpen zijn wij een aantal leuke samenwerkingen aangegaan! Kijk snel op de inspiratiepagina hoe je ook dit jaar in actie kan komen!  

Direct aan de slag? Maak een actiepagina aan en steun KiKa!


Dit is er tot nu toe bij elkaar gebakken:

€ 3.511,50

Wat is Bakken voor KiKa?


Bakken voor KiKa is een initiatief van Marleen Gerdes, zelf al 15 jaar werkzaam in de kinderopvang en oprichtster van de Peuterleidster Community. Twee jaar geleden kwam zij met het idee om alle kinderopvangorganisaties in Nederland op te roepen om een maand lang in actie te komen door lekkere en gezonde dingen te bakken en daar werd massaal gehoor aan gegeven!  In twee jaar tijd heeft deze actie al ruim € 160.000,- opgebracht. Dat smaakt natuurlijk naar meer!

Heb je vragen? Bekijk hier de veelgestelde vragen, mail ons via bakkenvoorkika@kika.nl
of bel 020-3458535. Wij denken graag met je mee!


Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen