Bak met jouw kinderopvang organisatie voor KiKa

Maak een actiepagina aan

Ontvang een themapakket

Bak ook vanuit huis!

Bakken voor KiKa 2021

Bakken voor KiKa 2021 zit er weer op! Ook dit jaar gingen honderden koekiemonsters aan de bak voor KiKa. Ondanks de maatregelen vlogen creatieve baksels, knutselwerkjes en versierde mokken ons om de oren. Alle deelnemers hebben ontzettend hun best gedaan en wij vinden het fantastisch om te zien dat Bakken voor KiKa ook dit jaar weer enorm leefde.

Dat is ook terug te zien in de eindstand. Want tijdens Bakken voor KiKa 2021 is maarliefst
€ 21.033,08 bij elkaar gebakken en geknutseld! Een fantastisch bedrag waar we enorm blij mee zijn! Dus alle bakkers: bedankt 🧡!!! 

Ondertussen zijn wij alweer druk bezig met de plannen voor 2022. Op de hoogte blijven? Laat dan hier je gegevens achter:


Dit is er in 2021 bij elkaar gebakken:

€ 21.033,08

Wat is Bakken voor KiKa?


Bakken voor KiKa is een initiatief van Marleen Gerdes, zelf al 15 jaar werkzaam in de kinderopvang en oprichtster van de Peuterleidster Community. Twee jaar geleden kwam zij met het idee om alle kinderopvangorganisaties in Nederland op te roepen om een maand lang in actie te komen door lekkere en gezonde dingen te bakken en daar werd massaal gehoor aan gegeven!  In twee jaar tijd heeft deze actie al ruim € 180.000,- opgebracht. Dat smaakt natuurlijk naar meer!

Heb je vragen? Bekijk hier de veelgestelde vragen, mail ons via bakkenvoorkika@kika.nl
of bel 020-3458535. Wij denken graag met je mee!


Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen