Bakken voor KiKa 2020


Ruim twee maanden geleden zetten honderden koekiemonsters hun koksmuts op voor KiKa. Helaas verliep de bakmaand anders dan gedacht, na twee weken moesten de bakkerstenues weer terug de kast in. Ondanks dat is er in deze korte tijd het fantastische bedrag van bijna € 30.000,- bij elkaar gebakken! 

Omdat wij ons realiseren dat het opstarten van de opvang in deze tijd veel van de pedagogisch medewerkers vraagt, hebben we besloten de actie dit jaar af te ronden. Alle actievoerders zijn hierover per mail op de hoogte gebracht. 

We willen alle bakkers ontzettend bedanken voor hun inzet en we hopen dat iedereen volgend jaar weer z’n bakkerstenue uit de kast trekt! Wil je hierover op de hoogte gehouden worden? Klik dan op onderstaande button en laat je gegevens achter.

  Houd mij op de hoogte
Fotocredits: Rob Godfried 

Heb je vragen? Bekijk hier de veelgestelde vragen, mail ons via bakkenvoorkika@kika.nl of bel 020-3458535

Dit is er tot nu in 2020 bij elkaar gebakken

€ 30.843,84

Wat is Bakken voor KiKa?


Bakken voor KiKa is een initiatief van Marleen Gerdes, zelf al 15 jaar werkzaam in de kinderopvang en oprichtster van de Peuterleidster Community. Twee jaar geleden kwam zij met het idee om alle kinderopvangorganisaties in Nederland op te roepen om een maand lang in actie te komen door lekkere en gezonde dingen te bakken. Deze baksels kunnen dan geproefd en gekocht worden door ouders, opa’s en oma’s om zo KiKa te steunen.

In twee jaar tijd heeft deze actie al ruim €150.000,- opgebracht. Dat smaakt natuurlijk naar meer. Daarom gaan we volgende jaar in maart, voor het derde jaar op rij, Bakken voor KiKa!

Dus ben jij werkzaam op een peuterspeelzaal, (medische) kinderopvang, BSO of als gastouder actief? Ga dan in 2021 (weer) met jouw kids aan de slag en bak mee voor KiKa! Naast allerlei online tips sturen wij je ook een speciaal themapakket toe zodat je pedagogisch en leerzaam aan de slag kan met de kinderen.
 
Neem ‘Bakken voor KiKa’ op in je (thema) jaarplanning voor het schooljaar 2020/2021 en meld je hieronder aan zodat we je op de hoogte kunnen houden van de actie.


Houd mij op de hoogte

Bakken voor KiKa is een initiatief van Marleen Gerdes, zelf al 15 jaar werkzaam in de kinderopvang en oprichtster van de Peuterleidster Community 


Samen gaan we voor het derde jaar op rij alles in het werk stellen om in maart 2021 met zoveel mogelijk kinderopvangvestigingen te gaan bakken voor KiKa!