Bak met jouw kinderopvang organisatie voor KiKa

Maak een actiepagina aan

Ontvang een themapakket

Bak, verkoop en steun KiKa

Bakken voor KiKa 2021


Natuurlijk gaan wij in maart 2021 weer bakken voor KiKa! Dit zal er anders uit gaan zien dan de afgelopen twee jaar. Dit heeft alles te maken met het Corona virus en de hygiëne voorschriften.

Er zal voor deze derde editie meer materiaal online beschikbaar zijn. Denk hierbij aan een digitale intekenlijst, online baktips, filmpjes, etc. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan deze nieuwe materialen. Natuurlijk houden we je hier graag van op de hoogte. Laat hier je gegevens achter zodat wij je een mail kunnen sturen zodra er meer bekend is.
Fotocredits: Rob Godfried 

Dit is er in 2020 bij elkaar gebakken

€ 38.719,66

Wat is Bakken voor KiKa?


Bakken voor KiKa is een initiatief van Marleen Gerdes, zelf al 15 jaar werkzaam in de kinderopvang en oprichtster van de Peuterleidster Community. Twee jaar geleden kwam zij met het idee om alle kinderopvangorganisaties in Nederland op te roepen om een maand lang in actie te komen door lekkere en gezonde dingen te bakken. Deze baksels kunnen dan geproefd en gekocht worden door ouders, opa’s en oma’s om zo KiKa te steunen.

In twee jaar tijd heeft deze actie al ruim €150.000,- opgebracht. Dat smaakt natuurlijk naar meer. Daarom gaan we volgende jaar in maart, voor het derde jaar op rij, Bakken voor KiKa!

Dus ben jij werkzaam op een peuterspeelzaal, (medische) kinderopvang, BSO of als gastouder actief? Ga dan in 2021 (weer) met jouw kids aan de slag en bak mee voor KiKa! Naast allerlei online tips sturen wij je ook een speciaal themapakket toe zodat je pedagogisch en leerzaam aan de slag kan met de kinderen.
 
Neem ‘Bakken voor KiKa’ op in je (thema) jaarplanning voor het schooljaar 2020/2021 en meld je hieronder aan zodat we je op de hoogte kunnen houden van de actie en wanneer je een actiepagina kan aanmaken.


Houd mij op de hoogte

Heb je vragen? Bekijk hier de veelgestelde vragen, mail ons via bakkenvoorkika@kika.nl of bel 020-3458535

Bakken voor KiKa is een initiatief van Marleen Gerdes, zelf al 15 jaar werkzaam in de kinderopvang en oprichtster van de Peuterleidster Community 


Samen gaan we voor het derde jaar op rij alles in het werk stellen om in maart 2021 met zoveel mogelijk kinderopvangvestigingen te gaan bakken voor KiKa!


Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen