Bak mee voor
belangrijk onderzoek

Hoe werkt het?

Van ons krijg je
een leuk pakket

Themapakket

Direct
aan de slag

Stap voor stap

Verkoop zoveel
mogelijk baksels

Downloads


Bak mee voor KiKa!

Maak het verschil en kom in actie. Doe mee met Bakken voor KiKa in maart 2020. Denk bijvoorbeeld aan het bakken van een lekker bananenbrood, een frisse worteltaart of smaakvolle havermoutkoekjes.

Lees meerWat krijg je van ons?

Een themapakket, een koksmuts en een kookschortje. Ook zijn er verschillende downloads; zoals een memoryspel, een actieposter met streefbedrag en een stappenplan. Doe mee!


Lees meer


Bakken voor KiKa 

Vanwege de huidige maatregelen rondom het Coronavirus kunnen vrijwel alle Bakacties op dit moment helaas niet doorgaan. Alle actiepagina's blijven gewoon live staan, zodat ze alsnog kunnen plaatsvinden als de kinderopvang weer open mag.

Mocht je nog geen actiepagina hebben aangemaakt, maar wil je binnenkort wel graag meedoen? Maak dan alvast een actiepagina aan en ontvang het laatste nieuws over de bakacties.


 Doe mee Doneer

Dit is er tot nu toe al bij elkaar gebakken

€ 19.062,93

Koekiemonsters klaar? Bakken maar!

30 kinderen van de Amsterdamse BSO’s Kinderkookkafé, Natuurfontein en Kindercentrum Wereldkids (De Natuurkids Vondelpark) bakten er op 2 maart op los voor KiKa! In het Amsterdamse Kinderkookkafé vloog het meel je tussen 15:30 en 17:00 uur om de oren tijdens de officiële kick off. Resultaat: ruim 100 cupcakes en koekjes klaar voor de verkoop!

Zijn jullie ook al in actie gekomen? We zijn erg benieuwd! Deel  jullie foto’s van koekiemonsters en baksels op Facebook of Instagram met de #bakkenvoorkika en wie weet staan jullie straks ook op deze pagina. 

Fotografie: Rob Godfried

Heb je vragen? Kijk of je vraag hiertussen staat. Mail ons via bakkenvoorkika@kika.nl of bel 020-3458535 

We helpen graag!

Bakken voor KiKa is een Initiatief van Marleen Gerdes, van Facebook Community Peuterleidsters.


Samen gaan we alles in het werk stellen om in maart 2020 zoveel mogelijk kinderopvangvestigingen met de kinderen voor deze mooie actie te laten bakken!