Bak met jouw kinderopvang organisatie voor KiKa

Maak een actiepagina aan

Ontvang een themapakket

Bak ook vanuit huis!

Bakken voor KiKa 2021

Bakmaand maart zit er weer op! Ook dit jaar hebben we ‘gewoon’ weer gebakken voor KiKa. Hoewel de actie er voor velen net iets anders uitzag in verband met het coronavirus en de geldende maatregelen, hebben kinderen door heel Nederland massaal meegedaan! De afgelopen weken vlogen de creatieve baksels, knutselwerkjes en versierde mokken ons om de oren. Alle deelnemers hebben ontzettend hun best gedaan, wij vinden het fantastisch om te zien dat Bakken voor KiKa ook dit jaar weer enorm leefde. Omdat de donaties nog steeds binnen stromen en sommige bakkers zelfs nog even doorgaan, delen we over een paar weken de definitieve eindstand van Bakken voor KiKa 2021. Maar voor nu zijn we al ongelofelijk blij met ruim € 15.500,- op de teller voor onderzoek naar kinderkanker! 
 
De komende tijd nemen we contact op met alle deelnemers van 2021 om hun actie af te ronden en de koekiemonsters een heus KiKa bedankcertificaat toe te sturen. 
Op de valreep nog een bakactie starten? Meld ‘m snel aan of laat alvast je gegevens achter, dan houden we je op de hoogte voor Bakken voor KiKa 2022!


Dit is er tot nu toe bij elkaar gebakken:

€ 19.035,12

Wat is Bakken voor KiKa?


Bakken voor KiKa is een initiatief van Marleen Gerdes, zelf al 15 jaar werkzaam in de kinderopvang en oprichtster van de Peuterleidster Community. Twee jaar geleden kwam zij met het idee om alle kinderopvangorganisaties in Nederland op te roepen om een maand lang in actie te komen door lekkere en gezonde dingen te bakken en daar werd massaal gehoor aan gegeven!  In twee jaar tijd heeft deze actie al ruim € 160.000,- opgebracht. Dat smaakt natuurlijk naar meer!

Heb je vragen? Bekijk hier de veelgestelde vragen, mail ons via bakkenvoorkika@kika.nl
of bel 020-3458535. Wij denken graag met je mee!


Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen