Bak met jouw kinderopvang organisatie voor KiKa

Maak een actiepagina aan

Ontvang een themapakket

Bak, verkoop en steun KiKa

Wat is Bakken voor KiKa?


Bakken voor KiKa is een initiatief van Marleen Gerdes, zelf al 15 jaar werkzaam in de kinderopvang en oprichtster van de Peuterleidster Community. Twee jaar geleden kwam zij met het idee om alle kinderopvangorganisaties in Nederland op te roepen om een maand lang in actie te komen door lekkere en gezonde dingen te bakken. Deze baksels kunnen dan geproefd en gekocht worden door ouders, opa’s en oma’s om zo KiKa te steunen.

In twee jaar tijd heeft deze actie al ruim €150.000,- opgebracht. Dat smaakt natuurlijk naar meer. Daarom gaan we volgende jaar in maart, voor het derde jaar op rij, Bakken voor KiKa!

Dus ben jij werkzaam op een peuterspeelzaal, (medische) kinderopvang, BSO of als gastouder actief? Ga dan in 2021 (weer) met jouw kids aan de slag en bak mee voor KiKa! Naast allerlei online tips sturen wij je ook een speciaal themapakket toe zodat je pedagogisch en leerzaam aan de slag kan met de kinderen.
 
Neem ‘Bakken voor KiKa’ op in je (thema) jaarplanning voor het schooljaar 2020/2021 en meld je hieronder aan zodat we je op de hoogte kunnen houden van de actie en wanneer je een actiepagina kan aanmaken.


Houd mij op de hoogte

Dit is er in 2020 bij elkaar gebakken

€ 38.326,66

Bakken voor KiKa 2020


In 2020 kwamen er ruim 350 kinderopvang organisaties in actie om te Bakken voor KiKa! Ondanks het feit dat na twee weken de bakkerstenues weer de kast in moesten, is er in die korte tijd een fantastisch bedrag van ruim €37.000,- bij elkaar gebakken. Er is flink gedoneerd, gebakken en gesmuld. 
 
We willen alle bakkers ontzettend bedanken voor hun inzet en we hopen dat iedereen volgend jaar weer z’n bakkerstenue tevoorschijn tovert! Wil je hierover op de hoogte gehouden worden? Klik dan op onderstaande button en laat je gegevens achter. 

  Houd mij op de hoogte
Fotocredits: Rob Godfried 

Heb je vragen? Bekijk hier de veelgestelde vragen, mail ons via bakkenvoorkika@kika.nl of bel 020-3458535

Bakken voor KiKa is een initiatief van Marleen Gerdes, zelf al 15 jaar werkzaam in de kinderopvang en oprichtster van de Peuterleidster Community 


Samen gaan we voor het derde jaar op rij alles in het werk stellen om in maart 2021 met zoveel mogelijk kinderopvangvestigingen te gaan bakken voor KiKa!


Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen