Maak een
sponsorpagina

Hoe werkt het?

Stel een doel:
Hoeveel haal je op?

Bekijk tips & ideeën

Deel jouw actie
met iedereen

Social mediaplan

Jouw actie is
voor KiKa

Alles over KiKa

Hoe meld ik me aan?

Je kunt naar de actiepagina gaan van de organisatie of de school en hier klikken op Doe Mee.  Zoek bij deelnemers/teams jouw school of organisatie van de AvondDaagse. Hebben zij (nog) geen actiepagina? Klik dan op start een actie een kies voor Avond4Daage. Je krijgt sowieso een eigen sponsorpagina.

Via jouw sponsorpagina kun je je heel makkelijk laten sponsoren. Deel het linkje van jouw persoonlijke actiepagina met familie, vrienden en bekenden (door bijvoorbeeld te appen, mailen en via socials) en maak zo veel mogelijk mensen enthousiast over je sportieve initiatief! Je kunt ook een actie organiseren om extra geld in te zamelen. Als je je hebt ingeschreven ontvang je van ons een mail met verdere informatie.

Een actiepagina aanmaken als Avond4Daagse-organisatie


Registratie
Registreer je als Avond4Daagse-organisatie. Je vult dan als voor- en achternaam en adres de gegevens van de Avond4daagse-organisatie in. Bijvoorbeeld voornaam: ‘Basisschool’ en achternaam: ‘De Perenboom’. Vul bij het mailadres het mailadres van de contactpersoon in.

Actie starten
- Klik op ‘Volgende: actie starten’ en kies voor een actie met deelnemers en kies voor ‘Avond4Daagse’.
- Schrijf de motivatie
- Upload een afbeelding (bijvoorbeeld het logo of een foto)
Je als deelnemer aanmelden bij een actie van een Avond4Daagse-organisatie 

 
Doe mee
 Ga naar de pagina van jouw Avond4Daagse-organisatie. Klik op ‘Doe mee’ en maak een persoonlijk account aan. De sponsorbedragen waarmee je gesponsord wordt komen op je eigen actiepagina te staan en worden bij elkaar opgeteld bij de actie van je Avond4Daagse-organisatie.
 
 Sponsorformulier

Je kunt ook gebruik maken van het sponsorformulier. Dat formulier kun je uitprinten zodat je sponsors er een bedrag op kunnen invullen. Bijvoorbeeld een vast bedrag van 5 euro. Stuur dit formulier (bewaar een kopie) in een gefrankeerde envelop naar: KiKa, Postbus 325, 1180 AH Amstelveen. De bedragen van je sponsorformulier worden na het innen van de machtigingen aan de actiepagina van jou of je Avond4Daagse-organisatie toegevoegd.

Heb je vragen? We helpen graag. Je kan ons bereiken via actie@kika.nl of 020-3458535