armbandjes

Eigen actie · 31-05-2017

Neem deel aan deze actie!

Om aan een actie deel te nemen moet je een account hebben. Heb je die nog niet? Maak dan hier een account aan.

Ik (mama) ga samen met zoon Pim (5) en dochter Anne (7) en nichtjes zelfgemaakte (strijkkralen) armbandjes verkopen. Wij doen dit voor kinderen als onze neefjes Niels en Mark die gelukkig van kanker mochten genezen. En ook omdat onze papa kanker gehad heeft en alweer een paar jaar zijn verjaardag mocht vieren. Daar zijn we heel dankbaar voor, en daarom komen wij in actie! Lees ons hele verhaal op de FB-pagina van de #kikakraam https://www.facebook.com/destrijkkraal/.

Inmiddels hebben we hulp van Eva-Maria Steenkamer en maken we de mooiste creaties voor de verkoop :)

"Hoeft niet meer he, papa?" Ik hoor het hem nog zo zeggen...

"Hoeft niet he, papa?,"
Papa zei niets. Hij wist. Hij had niets te kiezen.

Toen mijn neefje behandeld werd ivm zijn wekedelen tumor in zijn oogkas, leerde hij zo ongeveer praten in het #Emmakinderziekenhuis. Tenminste.. zo herinner ik het mij... en dat dit zo ongeveer het eerste 'zinnetje' was wat hij zei.. wat hij herhaalde.

Je voelt je zo machteloos.. als je zijn tante bent...
En zet me aan het denken nu ik moeder ben...

Want we zijn jaren verder, en nu mogen we samen in Actie komen voor andere kinderen die de door #kinderkanker geraakt worden. Zo bijzonder dankbaar!

En helemaal na deze week van kerstmarkten.. We hebben in #Wapenveld en in #Hattem mogen staan, en... €,245,- kunnen overmaken aan KiKa!

Iedereen ontzettend bedankt om welke steun dan ook dit jaar. Volgend jaar gaan we lekker verder. Plannen genoeg! Wij steunen de strijd tegen Kinderkanker.Jij ook? Volg ons via FB @destrijkkraal en deze actiepagina: www.actievoorkika.nl/armbandjes

16-12-2017

Deelnemers

€ 1.018,00

Sponsor

Om een actie te starten dien je een account te hebben. Heb je die nog niet? Maak dan hier een account aan.